Met innovatie de zorg voor cliënt en hulpverlener ondersteunen, vereenvoudigen en verbeteren.

Onze Missie

De zorg optimaliseren met zinvolle innovaties

Onze Visie

Impulse streeft ernaar middels innovaties, de zorg voor cliënt en hulpverlener te ondersteunen, vereenvoudigen en verbeteren. Ons doel is om dit in 2022 voor 40.000 hulpverleners en 200.000 cliënten gerealiseerd te hebben.
We behalen deze doelen door talent en passie van mensen in te zetten en ze een goede werkomgeving te bieden.

Onze kernwaarden

U en uw cliënt staan centraal

In ons bedrijf draait alles om u en uw cliënt. We zien het als onze  taak  u te ondersteunen met de uitdagingen die u  in de praktijk tegenkomt. Doel is dat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan de zorg van uw cliënt.

Ons product ontwikkelen, kunnen we alleen samen. U bent de expert op zorggebied, wij op technologisch gebied. Als partners werken we intensief samen om tot zinvolle innovaties te komen. We luisteren naar u en  gebruiken uw bevindingen om onze producten en diensten te verbeteren.

We vereenvoudigen complexe zaken

We vereenvoudigen complexe zaken om het werken efficiënter, effectiever en leuker te maken.
Processen, data en (complexe) analyses zetten we om in visuele heldere beelden. Door inzicht te krijgen in complexe analyses kunt u inhoudelijk uw zorg verbeteren.
USER ziet er visueel aantrekkelijk en overzichtelijk uit zodat u er makkelijk mee kan werken.

Het vereenvoudigen van complexe zaken geldt ook voor onze eigen organisatie. Dit doen we door onze medewerkers verantwoordelijkheid te geven en invloed op de processen.

Een gezonde organisatie voor iedereen

We willen een gezonde organisatie zijn voor medewerkers, klanten en onze omgeving. Impulse is een financieel gezond bedrijf dat wil blijven groeien. Op deze manier kunnen wij voor u de nieuwste technologische innovaties doorvoeren.

Onze processen zijn goed op orde waardoor we een omgeving creëren waarin medewerkers prettig kunnen werken en zich optimaal kunnen ontplooien. Hiermee trekken we nieuwe talenten aan die deel willen uitmaken van ons bedrijf.

We zijn ons bewust van onze positie in de samenleving en onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de maatschappij. Dit doen we door aandacht te hebben en te geven aan maatschappelijke organisaties die onze steun nodig hebben.

Impulse Info Systems

Met 100 gedreven specialisten maken we al meer dan 20 jaar waardevolle IT oplossingen voor de GGZ. Ons zorginformatiesysteem USER biedt organisaties gemak, tijd en inzicht in bedrijfsprocessen.

Markten

We behoren tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg.
In de verslavingszorg zijn we marktleider. USER wordt gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland.

Onze Klanten

Wij vinden een directe communicatie met onze klanten belangrijk. Zij vormen een onmisbare schakel binnen de ontwikkeling van USER. In diverse platformen delen we kennis en ervaring met elkaar, voor optimalisatie en zinvolle innovaties.

Organisatie

In 1994 is directeur Henk Koopman vanuit de zolderkamer met Impulse gestart. Er is gekozen voor een platte organisatiestructuur om communicatie, snelheid en flexibiliteit te bevorderen. De Raad van Commisarissen houdt toezicht, en adviseert de directie.

Share This
Samen zijn wij Avinty