Raad van Commissarissen

Impulse Info Systems heeft een Raad van Commissarissen. De RvC bestaat uit 4 leden. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op de Directie en op de algemene gang van zaken binnen Impulse Info Systems. Ook adviseert de Raad van Commissarissen de Directie.

Bij de selectie en samenstelling van de RvC wordt rekening gehouden met de aard van de onderneming, de werkzaamheden en gewenste deskundigheid en ervaring van de commissarissen.

Ing. Henk T.H.M. Koopman

Ing. Henk T.H.M. Koopman

directeur van Impulse Info Systems (Statutair Directeur)

Sinds 1994 oprichter en eigenaar van Impulse Info Systems. Ruim 25 jaar werkzaam in de IT.
Oorspronkelijk IT-er in de accountancybranche, daarna intensief betrokken bij de ontwikkeling van ERP-systemen. Henk is nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen van het EPD USER
Huub Deterd

Huub Deterd

voorzitter RvC

Inmiddels ruim 20 jaar actief in de ICT sector. Ruim de helft daarvan als directeur binnen PinkRoccade, de andere helft als CIO of ICT directeur aan de klantzijde. Tot 2014 is hij 6 jaar directeur geweest van PinkRoccade Healthcare en heeft daar zijn kennis en ervaring met ICT in de zorg opgedaan. Actief in het ontwikkelen, verzakelijken en professionaliseren van organisaties. Het slimmer werken en toepassen van nieuwe technologie in snel transformerende markten speelt hierbij een belangrijke rol. Resultaatgerichtheid, analytisch, inhoud met drive en verbinding met diegene om wie het gaat zijn sleutelwoorden in zijn dagelijkse praktijk. Op dit moment algemeen directeur van Domus Magnus, marktleider in de particuliere ouderenzorg.
Nico Huizing R.A.

Nico Huizing R.A.

lid RvC

Voormalig vennoot van EY, ervaren EPD-auditor, adviseur, voorzitter van de Kennisgroep ICT & Zorg van Norea. Ruim 25 jaar ervaring in de accountancy en EPD-auditoring. Actief betrokken bij ‘control’ voor Zorginstellingen en Softwareleveranciers.
Daniël Winkelman

Daniël Winkelman

lid RvC

Sinds 2006 werkzaam bij Gilde. Daarvoor werkte hij voor AlpInvest in de divisie Direct Investments en OC&C Strategy Consultant. Daniël heeft Biofysica en Psychologie gestudeerd aan zowel de Universiteit van Leiden als Thomas Jefferson Medical School in Philadelphia en haalde in 2006 een CFA (chartered financial analyst) titel.
Ila Kasem

Ila Kasem

lid van RvC

Studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Direct na afronding van de studie gestart bij Van de Bunt Adviseurs. Sinds 1999 partner, sinds 2003 directeur-eigenaar. Van de Bunt Adviseurs is een middelgroot organisatieadviesbureau, opgericht in 1933. Daarmee is het het oudste onafhankelijke organisatieadviesbureau van Nederland. Ila heeft ruime ervaring op het vlak van strategie- en organisatieontwikkeling, onder andere in de zorgsector. Naast zijn hoofdfunctie bij Van de Bunt is hij als bestuurder/ toezichthouder verbonden aan verschillende maatschappelijke organisaties. Hij is voorzitter van Amnesty International Nederland, ‘trustee’ van het Wereld Natuur Fonds in het Verenigd Koninkrijk en lid van de raad van toezicht van Het Mauritshuis.

Share This