OVER ONS

In 1994 hebben we met succes het innovatieve zorginformatiesysteem USER op de markt gebracht voor de verslavingszorg. Ook andere sectoren binnen de gezondheidszorg bleken behoefte te hebben aan een applicatie met één geïntegreerde oplossing.

Inmiddels wordt USER gebruikt door een groot aantal zorginstellingen in heel Nederland. Ons bedrijf heeft een platte organisatie. Hierdoor kunt u rekenen op flexibiliteit en korte lijnen. Wij hechten grote waarde aan directe communicatie met onze klanten. Zij vormen een onmisbare schakel binnen de ontwikkeling van ons zorginformatiesysteem en leveren een waardevolle bijdrage aan USER. Onze dienstverlening bestaat uit: softwareontwikkeling, consultancydiensten, helpdeskondersteuning, beheer, opleidingen en het leveren van ICT infrastructuren.

Impulse Info Systems is opgericht door onze directeur H. Koopman. Ons bedrijf bestaat uit de volgende afdelingen: Ontwikkeling & Kwaliteit, Consultancy, Service, Sales, Marketing & PR en Finance. 

 

De RvC van Impulse Info Systems

Impulse Info Systems heeft een Raad van Commissarissen. De RvC kent 3 niet uitvoerende commissarissen. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op de Directie en op de algemene gang van zaken binnen Impulse Info Systems. Ook adviseert de Raad van Commissarissen de Directie. Lees meer...

KLANTEN