Impulse ISO NEN Certificering:: Certificering ISO9001, ISO27001 en NEN7510

Impulse Info Systems is naast ISO9001 nu ook gecertificeerd voor de informatiebeveiligingsnorm ISO27001en NEN7510!
De certificerende instantie Dekra bevestigt met deze certificering dat Impulse zijn informatiebeveiliging op orde heeft en de bedrijfscontinuïteit goed geborgd is.
ISO 27001 is de universele norm voor informatiebeveiliging. NEN7510 is toegespitst op de zorg.

:: Kom jij ons team versterken? We hebben diverse vacatures!

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf een sterke groei doorgemaakt. We werken graag samen met enthousiaste collega’s die hun talent willen inzetten voor de ontwikkeling van onze software en die een bijdrage kunnen leveren aan ons bedrijf. Meen je hieraan te voldoen dan willen we graag met je praten. Stuur je open sollicitatie naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Momenteel hebben we de volgende vacatures:

Vacature Conversie Specialist

Stage

:: Pi-groep kiest voor user

De Pi- groep heeft onlangs de keuze gemaakt voor Impulse Info Systems als nieuwe EPD leverancier. Op 2 september 2016 is het samenwerkingscontract ondertekend.

Impulse Info Systems

We zijn een sterk groeiend bedrijf in Oldenzaal en behoren tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg. Binnen de verslavingszorg zijn we marktleider.

Steeds meer zorginstellingen gebruiken onze zorgapplicatie USER. De afgelopen jaren hebben we dan ook een sterke groei doorgemaakt. Momenteel hebben we 90 professionals in dienst. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte organisatie en de informele sfeer op de werkvloer.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze software en werken daarom graag samen met enthousiaste medewerkers op HBO en academisch niveau met talent en passie voor hun vak. Vanzelfsprekend is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. Respect voor elkaar en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. In ons bedrijf proberen we een goede afspiegeling te zijn van de samenleving.