Dienst Implementatie en conversie

Ondersteuning op maat

De zorg staat bij onze klanten centraal. Ons pakket kan hierbij ondersteunen. Welke onderdelen in USER® zijn nog niet in gebruik en wél interessant? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen in USER® die relevant zijn voor de instelling? Onze consultants en projectleiders kijken samen met onze klanten naar de mogelijkheden. Bij organisatie- of stelselwijzigingen zijn conversies nodig. Wij kunnen productie en inrichting geautomatiseerd omzetten. Bij het uit faseren van dossier gerelateerde software kijken we naar mogelijkheden om deze gegevens niet verloren te laten gaan.

 

Implementatie ondersteuning

Naast volledige implementaties zijn er ook losse functionaliteiten die klanten nog niet in gebruik hebben genomen. Onze gecertificeerde consultants hebben uitgebreide en up-to-date kennis van nieuwe of gewijzigde modules in USER®. Denk hierbij aan USER® Alta, het cliëntportaal, financiering 2015 en ROM. Naast specialistische kennis over USER® is er ook kennis van methoden als Prince2, Scrum, Lean/SigSigma en SQL. Dit alles kan ertoe bijdragen om de organisatie succesvoller te maken en de gewenste resultaten te bereiken. Onze consultants zorgen voor een succesvolle implementatie van de onderdelen voor een optimaal gebruik van USER®.

 

Conversie en migratie

Gegevens overzetten van een ander systeem naar USER® of bestaande gegevens binnen USER® omzetten na bijvoorbeeld een organisatiewijziging? Met onze standaard aanpak voor conversie met templates en voorbeelden voor onze klanten wordt niets aan het toeval overgelaten. Naast handmatige aanpassingen via de inrichtingsschermen, zijn onze consultants ook in staat om geautomatiseerd aanpassingen in tabellen door te voeren. Dit scheelt tijd en handmatig inklopwerk.

 

Meer informatie over bovenstaande diensten is te vinden in onze diensten catalogus, of neem contact op met de Manager Consultancy  via mailadres: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impulse Info Systems

We zijn een sterk groeiend bedrijf in Oldenzaal en behoren tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg. Binnen de verslavingszorg zijn we marktleider.

Steeds meer zorginstellingen gebruiken onze zorgapplicatie USER. De afgelopen jaren hebben we dan ook een sterke groei doorgemaakt. Momenteel hebben we 90 professionals in dienst. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte organisatie en de informele sfeer op de werkvloer.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze software en werken daarom graag samen met enthousiaste medewerkers op HBO en academisch niveau met talent en passie voor hun vak. Vanzelfsprekend is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. Respect voor elkaar en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. In ons bedrijf proberen we een goede afspiegeling te zijn van de samenleving.