Dienst Business consultancy en Projecten

Samen klaar voor de toekomst

Nieuwe ontwikkelingen blijven komen en het is zaak om hierop in te spelen. Wijzigingen op technologisch gebied, wet- en regelgeving én uiteraard behoeften van de cliënt. Samen bereiken we onze doelstellingen. We realiseren proces en kwaliteitsverbeteringen en spelen in op de relevante ontwikkelingen die de instellingsstrategie raken.

 

Procesverbetering

Efficiënter werken, kwaliteitsverbetering en kosten besparen in de zorg worden steeds belangrijker. Onze consultants helpen de bedrijfsprocessen te optimaliseren en ondersteunen bij veranderingen. Analyses als de Quickscan, Gebruikersthermometer en Procesdagen geven snel inzicht in de problematiek en in de mogelijke verbeteringen; binnen én buiten USER®.

 

Business Consultancy

Onze Business Consultants geven advies aan het management van een instelling om, eventueel met behulp van de inzet van software, bedrijfsdoelstellingen te optimaliseren. Samen borgen we een goede invulling van de bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen gerelateerd aan USER®. De business consultant heeft een diepgaande en brede USER® kennis met een organisatie georiënteerde focus. De business consultant houdt zich bezig met de ondersteunende processen binnen de organisatie die raakvlak hebben met de applicaties van Impulse Info Systems B.V..

 

Project Management

Onze projectleiders zorgen samen met de consultants voor een goede implementatie van USER® bij onze klanten. Ze zijn experts in projectmatig werken, sturen op planning en monitoren van risico’s. Samen houden we grip op het project en de doelstellingen. Van begeleiding bij een grootschalige conversie tot aan het implementeren van een cliëntportaal.

 

Meer informatie over bovenstaande diensten is te vinden in onze diensten catalogus, of neem contact op met de Manager Consultancy  via mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impulse Info Systems

We zijn een sterk groeiend bedrijf in Oldenzaal en behoren tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg. Binnen de verslavingszorg zijn we marktleider.

Steeds meer zorginstellingen gebruiken onze zorgapplicatie USER. De afgelopen jaren hebben we dan ook een sterke groei doorgemaakt. Momenteel hebben we 90 professionals in dienst. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte organisatie en de informele sfeer op de werkvloer.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze software en werken daarom graag samen met enthousiaste medewerkers op HBO en academisch niveau met talent en passie voor hun vak. Vanzelfsprekend is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. Respect voor elkaar en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. In ons bedrijf proberen we een goede afspiegeling te zijn van de samenleving.