Dienst Beheer en support

Ontzorgen, dat wil toch iedereen

Zorgorganisatie staan voortdurend voor nieuwe ICT-uitdagingen. Termen als flexibel werken, outsourcen, corebusiness en besparingen komen langs. Wij nemen daarom de zorg  uit handen.

 

Functioneel Beheer Plus

Tijdens vakantie of ziektes tijdelijk ondersteuning nodig? Een call achterstand inhalen? Wij zorgen vanuit Oldenzaal of op locatie dat functioneel beheer USER® bemand blijft. Van functioneel beheer ondersteuning op strippenkaart basis, tijdelijke aanvullend functioneel beheer op locatie, release testen , schrijven werkinstructie tot aan vervangen 2e-lijns helpdesk, wij leveren het allemaal. Onze gecertificeerde consultants beschikken over specialistische kennis van USER®. Continue kennisdeling van de mogelijkheden en aandachtspunten bij de inrichting staan hoog op ons lijstje.

 

Zorgadministratie Plus

Naast Functioneel beheer is er veel kennis van de verschillende financiering systematieken (DBBC, DBC, WMO, WLZ, Jeugd) en hoe dit het beste in te richten in USER®. Ook op het vlak van correcties en ondersteuning bij facturatie processen kunnen wij een rol spelen. Het tot uitvoering brengen van het document jaarsystematiek doen wij graag.

 

Business Intelligence Plus

Ga samen met onze Business Intelligence (BI) consultants aan de slag om zinvolle en aantrekkelijke management rapportages op te stellen en slimme analyses te maken. Of het nu gaat om BI dashboards, USER® rapporten of integreren van gegevens, wij hebben er verstand van. Het is een strategisch hulpmiddel om data uit diverse bronsystemen om te vormen tot heldere stuurinformatie. BI geeft vitale inzichten die kunnen aanzetten tot handelen of kostenbesparingen. BI levert eyeopeners op die helpen om kosten te besparen en beslissingen te ondersteunen. Business Intelligence zet uw organisatie op voorsprong.

 

Meer informatie over bovenstaande diensten is te vinden in onze diensten catalogus, of neem contact op met de Manager Consultancy  via mailadres: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impulse Info Systems

We zijn een sterk groeiend bedrijf in Oldenzaal en behoren tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg. Binnen de verslavingszorg zijn we marktleider.

Steeds meer zorginstellingen gebruiken onze zorgapplicatie USER. De afgelopen jaren hebben we dan ook een sterke groei doorgemaakt. Momenteel hebben we 90 professionals in dienst. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte organisatie en de informele sfeer op de werkvloer.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze software en werken daarom graag samen met enthousiaste medewerkers op HBO en academisch niveau met talent en passie voor hun vak. Vanzelfsprekend is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. Respect voor elkaar en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. In ons bedrijf proberen we een goede afspiegeling te zijn van de samenleving.