Diensten

De markt verandert. Instellingen ontwikkelen zich voortdurend. Continue is er sprake van wijzigingen van bedrijfsprocessen en wet- en regelgeving. Gebruikt u USER nog optimaal? Laat dit eens door ons controleren.

 

Impulse Info Systems ondersteunt instellingen in de GGZ, jeugdzorg, forensische zorg, RIBW en overige specialistische zorg bij implementatie, beheer en verbetering in gebruik van USER. Onze specialisten hebben gedegen productkennis en uitgebreide implementatie en ondersteuning ervaring. Zij verdiepen zich continue in nieuwe ontwikkelingen, processen/omgeving van klanten en volgen bijscholing op methodieken.

 

Naast onze core business USER bieden we onze klanten de volgende specialistische diensten aan.

 

Zit u met een probleem? Laat een Business Consultant bij u op locatie komen! U krijgt een heldere analyse en advies om USER en/of USER BI in uw instelling optimaal te benutten. Bespreek samen met een ervaren projectleider hoe u verbeteringen kunt doorvoeren en maak samen een plan van aanpak om dit snel en zorgvuldig te realiseren.

 

Een andere oplossing nodig? Bespreek met de consultant wat welke mogelijkheden er zijn in USER. Indien er maatwerk nodig is, zal de consultant in samenwerking met u de specifieke behoefte scherp krijgen.

 

Tijdelijk of gestructureerd extra ondersteuning nodig voor het functioneel beheer van USER? Het niveau van beheer op een hoger plan trekken? Wij bieden hier diverse diensten voor aan. Vraag naar de verschillende opties.

 

• Snel inzicht door verzamelen van gegevens, heldere rapportage , feedback en advies

• Optimaal gebruik van USER

• Bekende gezichten met kennis van zaken

 

Meer weten? Neem contact op met de Manager van onze Consultancy afdeling via mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impulse Info Systems

We zijn een sterk groeiend bedrijf in Oldenzaal en behoren tot één van de grootste leveranciers van zorgapplicaties in de Geestelijke Gezondheidszorg. Binnen de verslavingszorg zijn we marktleider.

Steeds meer zorginstellingen gebruiken onze zorgapplicatie USER. De afgelopen jaren hebben we dan ook een sterke groei doorgemaakt. Momenteel hebben we 90 professionals in dienst. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte organisatie en de informele sfeer op de werkvloer.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze software en werken daarom graag samen met enthousiaste medewerkers op HBO en academisch niveau met talent en passie voor hun vak. Vanzelfsprekend is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. Respect voor elkaar en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. In ons bedrijf proberen we een goede afspiegeling te zijn van de samenleving.