:: Pi-groep kiest voor user

De Pi- groep heeft onlangs de keuze gemaakt voor Impulse Info Systems als nieuwe EPD leverancier. Op 2 september 2016 is het samenwerkingscontract ondertekend.

 

 

De Pi- groep is een maatschappelijke organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg en integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De instelling biedt diagnostiek, integrale behandeling, begeleiding en integratie op maat voor kinderen, jeugd en (jong) volwassenen. Vanuit de noordelijke provincies en Flevoland wordt gespecialiseerde GGZ en basis GGZ evenals zorg en klinisch verblijf vanuit de WMO aangeboden.

De Pi- groep heeft gekozen voor USER EPD vanwege de totaaloplossing die het pakket biedt. Naast de zorgpaden is de Pi- groep enthousiast over de BI dashboards en het cliëntportaal waarmee blended zorg aangeboden kan worden. Mede door de nieuwe interface van USER, heeft dit de doorslag gegeven om voor Impulse Info Systems te kiezen.

De Pi- groep zal begin 2017 live gaan met USER.

 

 

IMPULSE INFO SYSTEMS

Door de toepassing van Alta hebben wij onze applicatie USER visueel sterk verbeterd. De aantrekkelijke en overzichtelijke scherm lay-out zorgen voor een enorm gebruikersgemak voor behandelaars. De extra functionaliteiten als intuïtieve navigatie en de toepassing op tablets, zorgen voor een metamorfose van USER.

Klik op de promofilm hierboven voor een indruk van USER