Implementatie en Conversie

Met onze diensten Implementatie en Conversie krijgt u ondersteuning op maat. Onze gecertificeerde ervaren consultants en projectleiders geven u advies en kijken samen met u naar de beste opties voor uw organisatie. 

Implementatie

USER is continue in ontwikkeling. Onze  consultants hebben uitgebreide kennis van nieuwe of gewijzigde modules in USER zoals het Clientportaal of ROM. Vanzelfsprekend ondersteunen wij bij de implementatie van de modules. We hebben specialistische kennis over USER maar ook een jarenlange ervaring met methoden als Prince2, Scrum, Lean/SigSigma en SQL.

Conversie

Wilt u gegevens overzetten van een ander systeem naar USER of bestaande gegevens binnen USER omzetten na bijvoorbeeld een organisatiewijziging? Dit kan met onze standaard aanpak voor conversie met behulp van templates en voorbeelden. Naast handmatige aanpassingen via de inrichtingsschermen, kunnen onze consultants geautomatiseerd aanpassingen in tabellen doorvoeren. Dit scheelt tijd en handmatig invoerwerk is niet meer nodig. Bij het uitfaseren van dossier gerelateerde software kijken we naar mogelijkheden om deze gegevens niet verloren te laten gaan.

 

Het conversietraject in overzichtelijke stappen

Stap 1

Impulse krijgt toegang tot de oude omgevingen: de databases voor gestructureerde en ongestructureerde (dossier en documenten) gegevens.

Stap 2

We brengen het oude datamodel van het vorige informatiesysteem in beeld. Samen met u stellen we vast welke tabellen uw organisatie gebruikt.

Stap 3

U wordt begeleid in het maken van vertaaltabellen tussen de data die is vastgelegd binnen het datamodel, naar de inrichting zoals u die gaat gebruiken in USER. Hiervoor gebruiken we formats die u eenvoudig kunt invullen

Stap 4

Impulse krijgt toegang tot de oude omgevingen: de databases voor gestructureerde en ongestructureerde (dossier en documenten) gegevens.

Stap 5

De aangepaste ontwikkelscripts worden meerdere keren uitgevoerd op de testomgeving. Uw instelling toetst of de gegevens op de juiste plaats worden ingelezen en of deze correct en volledig zijn. In een iteratief proces voeren we verbeteringen door.

Stap 6

Tijdens een functionele test wordt bekeken of de conversie in combinatie met de inrichting van USER een goed werkbare situatie voor de eindgebruiker oplevert. Als er bevindingen zijn, worden die opgelost.

Stap 7

De gegevens worden bij de livegang geconverteerd naar de productie omgeving.

Stap 8

Tekst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij USER kunnen implementeren binnen uw organisatie?

Share This
Samen zijn wij Avinty