Elektronisch Voorschrijven (EVS)

In 1 klik voorschrijven en herhalen vanuit uw dossier

Wekelijks schrijft u tientallen recepten voor. Een nauwkeurige taak waarbij fouten voorkomen moeten worden. Om u te ondersteunen en uw werkzaamheden te vereenvoudigen, hebben wij het Elektronisch Voorschrijven (EVS) in USER geïntegreerd. Hierdoor kunt u gebruik maken  van diverse handige tools. Het EVS maakt deel uit van de Medicatiemodule. Door de integratie in USER heeft u geen koppeling met een externe applicatie nodig. Vanzelfsprekend voldoet het EVS aan de richtlijnen van de KNMG.

Overzicht medicatiegegevens

Bij het bepalen van de medicatie voor de cliënt kunt u gebruik maken van het overzicht medicatiegegevens.
Deze kunt u wanneer u wilt raadplegen in het cliëntdossier.

s

Belangrijke signaleringen

Bij het uitschrijven van recepten, krijgt u automatisch signaleringen op  (contra)-indicaties, dosering, individuele gevoeligheden en (pseudo) dubbelmedicatie.

 

Gebruik Zorgmail

De recepten worden via Zorgmail naar de thuisapotheek van de cliënt gestuurd. Als er sprake is van herhaalrecepten dan zet u die met 1 druk op de knop klaar.
i

Deellijsten beschikbaar

Voor de klinische setting zijn handige deellijsten beschikbaar. Zo houdt u makkelijk bij welke medicatie aan welke cliënt is verstrekt. Voor cliënten in de verslavingszorg kunt u gebruik maken van de opiaten uitgiftelijsten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze medicatie module en het electronisch voorschrijven?

Share This
Samen zijn wij Avinty