Mooi nieuws…

Terwille Verslavingszorg kiest USER als nieuw systeem voor het elektronisch patiëntendossier. Terwille Verslavingszorg biedt hulp en ondersteuning aan mensen die vastzitten aan verslaving en prostitutie. Er werken 100 professionals en 80 vrijwilligers bij Terwille Verslavingszorg, verspreid over verschillende vestigingen in Nederland.


“Er was sterke behoefte aan administratieve lastenverlichting, goede beleidsoverzichten en ondersteuning voor het bedrijfsproces”, zegt Erik de Vos, bestuurder van Terwille Verslavingszorg. “Daarbij waren goede kennis van zaken en koppelingen met facturatie ZvW, WMO en vooral forensisch voorwaarden voor ons.”

We zijn er trots op dat we samen met Terwille Verslavingszorg de zorg gaan vernieuwen.

Terwille tekent voor USER EPD van Impulse Info Systems
Share This
Samen zijn wij Avinty