Gerrit Bredewoud is per 1 februari als algemeen directeur in dienst getreden bij Impulse Info Systems. Henk Koopman zal de directietaken aan Gerrit overdragen en de taken als CTO van Avinty continueren.

De komende tijd zal Gerrit Bredewoud kennis maken met klanten en relaties van Impulse Info Systems.

Gerrit is een gedreven commercieel/algemeen directeur met een omvangrijk persoonlijk netwerk in de gezondheidszorg, overheid en openbaar vervoerssector.

In de afgelopen decennia was hij bij verschillende bedrijven manager en directeur. Vanaf 2001 was hij directeur bij Info Support Veenendaal (450 medewerkers) en actief in onder meer de gezondheidszorg. Softwareontwikkeling, infrastructuur en dienstverlening is voor hem een bekend terrein.

Zijn passie is het verbeteren van de gezondheidszorg.

Impulse Info Systems en Avinty

Sinds mei 2016 maakt Impulse Info Systems deel uit van Avinty. De Avinty groep (200 medewerkers) bestaat uit een aantal softwarebedrijven dat zich heeft gespecialiseerd in specifieke delen van de zorg. Naast Impulse (GGZ, verslavingszorg, forensische zorg etc.) maken NederCare (jeugdzorg/gehandicaptenzorg) en VIR (revalidatiezorg) deel uit van de groep. Avinty heeft als doelstelling om registratie-arme EPD’s/ECD’s te ontwikkelen.

Share This
Samen zijn wij Avinty