Impulse Info Systems is naast ISO9001 nu ook gecertificeerd voor de informatiebeveiligingsnorm ISO27001en NEN7510!
De certificerende instantie Dekra bevestigt met deze certificering dat Impulse zijn informatiebeveiliging op orde heeft en de bedrijfscontinuïteit goed geborgd is.
ISO 27001 is de universele norm voor informatiebeveiliging. NEN7510 is toegespitst op de zorg.

De scope van onze certificeringen: Het ontwikkelen, verkopen, leveren, implementeren en onderhouden van informatiesystemen.
De kern van ons kwaliteitsmanagementsysteem is een doorlopende verbetercyclus. Periodiek worden zowel de (bedrijfs)processen van Impulse als die van onze applicaties beoordeeld op effectiviteit, risico’s en veiligheid en sturen we bij als dat nodig is.

Henk Koopman, Directeur: “Wij bieden met de applicatie USER® één geïntegreerde oplossing aan voor zorginstellingen. Hierdoor zijn organisaties in staat zich volledig te richten op de zorg voor hun cliënt. Bij de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van USER® is er naast gebruiksvriendelijkheid de grootste aandacht voor beveiliging en bescherming van gevoelige informatie. Dit wordt ondersteund door onze ISO27001 en NEN7510 certificering.“

Share This
Samen zijn wij Avinty